Türkiye'de kriptoloji ve uygulamaları alanlarında çalışan araştırmacı, akademisyen ve öğrencilerin çalışmalarının paylaşılması ve bu alanlarda ortak çalışma imkanlarının araştırılması amacıyla TÜBİTAK BİLGEM UEKAE ev sahipliğinde "Ulusal Kripto Günleri Çalıştayı" düzenlenecektir.

• Güncel ve popüler konular
  • Alanında uzman davetli konuşmacılar
  • Tecrübeli hocalardan uygulamalı eğitimler
  • Lisansüstü öğrencileri tez sunumları
  • Poster sunumları
  • Hocalarla mesleki tecrübe sohbetleri
  • Oyunlar, sosyal etkinlikler
  • Ve daha fazlası

4-7 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenecek çalıştaya başvuru için 16 Nisan 2023 tarihine kadar başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Çalıştaya kriptografi konusunda çalışan lisansüstü öğrenciler, veya bu alanda proje yapan lisans öğrencileri, akademisyenler ve araştırmacılar başvurabilirler. Başvurularda iletilen çalışmalar akademik kurul tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar açıklanacaktır. Çalıştay masrafları TÜBİTAK BİLGEM tarafından karşılanacak olup; başvuru, yemek ve konaklama ücreti talep edilmemektedir.

Etkinlik sayfası: https://kriptogunleri.bilgem.gov.tr

Son Güncelleme: